5 tips til at undgå tøjkrise om morgenen 1. Planlæg dit outfit aftenen før 

Vi kender alle følelsen. Du står op om morgen i troen om, at du sagtens kan nå at finde dagens outfit på 2 minutter – hvilket sjælendt er tilfældet. Et tip til at undgå tøjkrise og stress om morgenen er derfor, at planlægge dit outfit aftenen før. På den måde kan du undgå, at stressen fylder hele din morgen. 

2. Ryd ud i dit klædeskab

Den til tider sure pligt, som vi dog ikke kan komme udenom: ryd ud i dit klædeskab. Et organiseret og opdateret klædeskab giver et meget bedre overblik. Tøm skabe og skuffer for gammelt tøj og undertøj du aldrig bruger – på den måde kan du lettere sammensætte et outfit med de smarte items, som du nu rent faktisk har overblik over. Glem ikke dit undertøj, det skal udskiftes oftere, end du tror... 

3. Skønhed kommer indefra 

Det første du tager på, inden du skal ud af døren om morgenen, er dit undertøj. Dit undertøj er det inderste lag, så det er vigtigt at du føler dig godt tilpas! Unify Underwear's Dahlia Bh Sæt har placeret hægten i hver sin side af bh'en, hvilket maksimerer komforten. Du skal ikke finde dig i en ukomfortabel bh en hel dag! 

4. Drop det sikre valg  

Vi gør det alle sammen, kigger ind i et fyldt skab, men det eneste, vi ser, er sorte langærmede trøjer og kedelige jeans. Mind dig selv om, at det ikke handler om at falde i et med mængden. men at det er okay at skille sig ud. Farver, mønstre og materialer giver dig mulighed for at gøre din stil personlig. Et ekstra tip er at bruge Unify Underwears farverige rygge til at gøre dit outfit unikt. 


5. Lad dig inspirere   

Vi kender følelsen - du føler altid, at du går i det samme tøj. Det kan være svært at eksperimentere med sin stil, men her er appen Instagram rigtig god til at finde inspiration! Bliv inspireret til at bruge Unify Underwear i dine outfits på vores Instagram og Facebook 


Interesseret i mere? 


Besøg #unifyunderwear for at høre meget mere - klik på billedet og kom direkte derhen! 

Her kan du læse om alt det, der foregår rundt om Unify Underwear. Artikler om os, billeder i deler og hele processen bag virksomheden Unify Underwear. 

Er der noget du gerne vil vide mere om? Skriv en mail til info@unifyunderwear.com og så besvarer vi alle jeres spørgsmål. Du er også altid velkommen til at ringe! 

Vi glæder os til at du bliver en af Unify Underwears glade kunder 

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!