At føle sig godt tilpas 

Kampagnevideo 

Vores kampagnevideo afspejler nogle af de vigtigste værdier i Unify Underwear: selvsikkerhed, sjov og komfort. Unify Underwear er det inderste lag, der skal gøre dig selvsikker i selv de sværeste situationer. Vi gør det hele med et smil, da det også skal være sjovt at kombinere forskellige rygge og skåle, så du skaber din egen unikke stil, uden at gå på kompromis med den komfort, en god bh giver. 

Er du godt tilpas? 

Vi kender det alle sammen - du kommer hjem efter en lang dag, og det første du gør er at åbne din bh. Åh.. det var rart! 

En behagelig bh kan være svær at finde, så man har kun den ene i skuffen, man altid griber ud efter. Tænk, bare tænk, hvis du kunne bruge den til alle outfits. Pigerne bag Unify Underwear, Simone og Alberte, kender udmærket til problemet, og derfor gik de i gang med at starte Unify Underwear. De kunne ikke forstå, hvorfor man altid skulle gå på kompromis og aldrig kunne få en behagelig bh, der også kunne bruges i alle outfits. 

Det med at føle sig godt tilpas, det kan opfattes på flere måder. Det eneste vi rigtig gerne vil sørge for er, at alle piger og kvinder føler sig tilpas i undertøj. Det skal være behageligt at have på, men det skal også få dig til at føle, at du kan klare hele verden. 

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!