Bestilling

Når du har valgt dine ønskede varer i og er klar til at afslutte din bestilling skal du følge denne simple guide. Husk at vi altid kan kontaktes direkte via vores chatfunktion på siden, på tlf. 7174 9410 eller mail info@unifyunderwear.com


1. Step - KURV

Når du har valgt dine ønskede varer og de er lagt i kurven, skal du gennemgå din kurv. Klik på ikonet øverst i højre hjørne for at få et overblik over din bestilling. Her kan tjekke om du har valgt de korrekte varer, størrelser, farve o.l. Hvis du ændrer antallet på en vare, skal du opdatere kurven for at se den samlede pris på din bestilling. Du kan også tilføje kommentarer til din ordrer, hvis du eksempelvis ønsker gaveindpakning. Klik "fortsæt til kassen" for at komme videre. 

2. Step -  KUNDEINFORMATION

Udfyld felterne og tjek at alle informationer er korrekte. Har du en rabatkode, kan den indtastes her. Klik "brug" og du vil få informeret din pris med rabat. Bemærk, at der kun kan bruges én rabatkode per bestilling. Klik "Fortsæt til forsendelsesmetode" for at komme videre. 

3. Step - FORSENDELSESMETODE

Her vælger du om pakken skal sendes til nærmeste GLS Pakkeshop, hvilket er gratis ved alle ordrer over 350 kr., eller om du har lyst til at afhente pakken på vores eget lager i Herning. I tilfælde af dette, bedes du kontakte os på info@unifyunderwear.com , for at aftale nærmere. Klik "Fortsæt til betalingsmetode" for at komme videre. 

4. Step - BETALINGSMETODE

Her skal du vælge om du ønsker faktura udstedt til en alternativ adresse end den der er informeret i 2. Step. Hvis ikke, så klik "Fuldfør ordren" for at åbne et sikkert betalingsvindue og vælge din ønskede betalingsmetode. 

5. Step - BETALING

Ønsker du at betale med Visa, Visa/Dankort, Meastro eller Mastercard så indtast kortoplysninger (16 cifre på forside, udløbsdato samt 3 kontrolcifre på bagsiden af kortet). Afslut ved at klikke "Betal". Ønsker du at betale med Mobilepay, så klik på Logoet "Mobilepay" midt på siden. Herefter åbner nyt vindue til betaling med Mobilepay. Når du har gennemført din betaling er bestillingen afsluttet og du vil modtage en ordrebekræftelse fra os på mail. Når din ordre er klar til afhentning, vil du modtage mail herom.  

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!