DAHLIA, IRIS, NERINE & SCILLA - BETYDNINGEN BAG 


Dahlia

Vores bh sæt, der danner basis for hele vores Dahlia kollektion, er grunden til at Unify Underwear eksisterer. 

Vores helt unikke bh sæt, er opkaldt efter de enestående dahliaer, da de kan stå alene, og samtidig være prikken over i'et i en stor, farvestrålende buket. Vores Dahlia bh sæt kan også stå alene, men er samtidig den perfekte detalje i ethvert outfit - derfor kunne vores sæt ikke opkaldes efter andre blomster end den unikke Dahlia... 


Iris

Vores blondetrusser, der er perfekte til alle situationer, er opkaldt efter blomsten Iris. Denne trusse var svær, at finde et navn til, da den har så mange muligheder.. 

Derudover er iris det græske navn for regnbue, der med sine mange farver, taler til alle typer. Vores iris trusser er også oplagt for mange typer - den er meget alsidig, og kan bruges i mange situationer. Derudover er den ekstremt behagelig, men går ikke på kompromis med det visuelle. De rene linjer og den klassiske blonde er lige i stil med blomsten iris 


Nerine

Frøene til nerine blomsten blev importeret til Europa fra de sydligere lande. Netop denne trusse er inspireret af disse lande, og derfor var nerine et oplagt navn. Den højtaljede trusse, der har et andet snit, end det vi er vant til. Vi producerer i Brasilien, denne model er en bestseller i landet - og det kan vi sagtens forstå! Er du vant til at gå med g-streng, er vores nerine et musthave!! Den former sig perfekt i forhold til kroppen, og blondekanten giver den sidste detalje.. 

Bestil et par hjem - vi lover det ikke bliver dit sidste..! 


Scilla

Når det er forår, og det igen er tid til at finde de stramme kjoler, korte shorts og fine nederdele frem, er der også brug for passende undertøj. Vores scilla trusse er seamless, hvilket vil sige, at man ikke kan se den under ens tøj - perfekt til denne årstid! Blomsten scilla kommer frem til forårstid, og kan derfor sammenlignes med vores seamless trusser - men du skal ikke være bange for at bruge dem året rundt. De er bløde, og har det perfekte snit. 

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!