Dahlia kollektionens farver 

 

Midnight Blue 

Den første farve vi blev enige om, var den klassiske mørkeblå, der gennem mange år har været fast inventar i alle modehuse. Den elegante og stilede farve var selvfølgelig ikke at komme uden om. Midnight Blue er en farve, du kan bruge hele året rundt. Til vinter er den mørke, blå farve perfekt til en strik, men så snart det bliver sommer kan den bruges under de løse skjorter på varme sommeraftener.  

Vores Midnight Blue er det sikre valg, som aldrig går af mode. Den kan kombineres med utallige andre farver, og komplementerer stort set alle outfits. 

Hvis du ikke vil vove pelsen, så er vores Iris trusse og vores Dahlia blonderyg, helt sikkert det rigtige valg for dig! 


 

Dainty Yellow 

Den lyse og sommerlige gule farve er perfekt til de varme måneder, hvor din Unify Underwear bh skal luftes på stranden, til havefesterne og alle de andre lejligheder, hvor solens stråler skinner på dig. En hvid kjole, et par sandaler og en stråhat - så bliver dit outfit med en Dahlia blonderyg i Dainty Yellow ikke meget finere! 

Den utraditionelle gule farve kommer til at fylde meget i modebilledet denne sommer, og derfor har vi selvfølgelig givet dig muligheden for at få fingrene i denne trend, før dine veninder får det.. I Unify Underwear vil vi altid gerne sikre, at vores kunder har mulighed for at udvide deres bh-sæt med de nyeste farver og designs, og du bør holde øje med Dainty Yellow på shoppen, hvis du skal have fingrene i den, før den er udsolgt..! 


 

Faithful Bordeaux

Intens, forførende og vovet. Farven Faithful Bordeaux er en af de mørkere farver i kollektionen, men ikke desto mindre springer den frem, hver gang den kombineres med andre farver. Hvad end du er klar til en nat i byen eller en sommeraften ved bålet, så er den bordeaux røde farve perfekt, for det er den lille detalje, der fuldender dit outfit. 

Vi er vilde med den kant, vores rygge i Faithful Bordeaux giver til din stil. Den er vovet, men bestemt ikke for meget! Enhver undertøjskollektion har brug for en ryg i en rød tone, men i modsætning til en helt rød farve, så er vores Faitful Bordeaux utrolig nem at style, også i hverdagen. 

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!