Processen bag: Heather blonderyggen 

Det er nok de færreste, der tænker over hvor lang en proces, der ligger bag at designe noget så simpelt som et af vores mange rygdesigns. Men faktisk starter idéerne og tankerne til et enkelt rygdesign flere måneder før den lander på vores hjemmeside. I dette blogpost vil vi gerne give jer et indblik i netop den proces! Derfor er Simone, som er ansvarlig for at designe vores unikke produkter, gået i dybden med de 5 faser hun gennemgik, da hun designede vores Heather blonderyg! 

Første step er inspiration, og det kan opstå når som helst og ud fra hvad som helst. Til Heather blonderyggen kom inspirationen faktisk igennem figurer. Jeg sad en dag på nettet og kiggede efter inspiration til nye trussedesigns og faldt i den forbindelse over et billede, der fangede min opmærksomhed - en oversigt over de forskellige trussemodeller og deres figur. Jeg studsede over den ene af trussemodellerne, der lignede en trekant på en prik, men tænkte ikke mere over det. Et par dage efter sad jeg igen og var på jagt efter inspiration, og det slog mig pludseligt: Hvad hvis man spejlvendte den trussetype? Det ville være et perfekt oplæg til et nyt rygdesign. Jeg noterede det straks og kiggede videre efter ny inspiration og flere idéer! 


Efter at adskillige idéer har været oppe at vende, og jeg har fået en fornemmelse af, hvilken ryg vi ønsker at lave, starter tegneprocessen. Her forsøger jeg at skitsere forskellige mønstre og blonder ind i de idéer, som er vores udgangspunkt. Der justeres og ændres løbende, indtil jeg rammer den perfekte kombination. I alle skitser jeg udarbejdede, blev jeg ved med at inkorporere trekanter. 

En anden ting jeg elskede ved trekanten var den kontrast, der blev skabt i forhold til vores første design: Dahlia blonderyggen! Dahlia designet former sig ud over skulderbladene og har sin åbning på midten af ryggen. Dette er fuldstændig modsat af vores nye design med den trekantede ryg. 
Det var tydeligt, at jeg ikke kunne slippe tanken om den trekantede ryg, og jeg sendte med det samme skitsen til vores producent. 

Vores brasilianske producent modtager derefter vores skitse, og det er så hendes job gennem skitserne og yderligere dialog at udforme en produktionsprøve. Når den er færdig bliver den sendt mod Danmark, hvor jeg skal gennemgå den. Denne proces kan være lang, men er stadig relativt kort i forhold til inspiration og tegne processen, som er en del mere tidskrævende og intens. 


Når vi modtager produktionsprøverne, sender vores producent en række forskellige versioner af det enkelte rygdesign. Ved Heather ryggen sendte hun den i utallige størrelser, farver og blonder. Når disse er modtaget evaluerer vi først efter egen personlig holdning prøverne, og skærer ofte allerede et par stykker fra i denne proces. Herefter rækker vi ud til adskillige testpersoner, som befinder sig i alle ender af vores størrelsessortiment. Her får vi feedback fra dem, som noteres. Den proces tager 2-3 uger afhængigt af hvor mange rygdesigns, vi skal have testet. Når testpersonernes feedback er gennemgået, samler vi alle justeringer og rettelser i en mail, som så sendes til producenten igen. Hun prøver herefter ud fra mailen at lave disse justeringer og sender så en ny produktionsprøve. Her starter processen igen forfra. 


Det bedste, der findes, er, når en produktionsprøve kommer frem, og du kan se at ændringerne er som aftalt - herefter melder testpersonerne alle tilbage at den nu sidder den i skabet og at pasformen er helt perfekt. Vi kan nu konkludere, at vi sidder med det endelige produkt i hånden. Ved en så kreativ proces som design er, kan det garanteres at processen aldrig er den samme - det er noget af det, jeg elsker mest ved at skabe noget – du ved aldrig hvor du ender, når du begiver dig ud i det. 

Heather designet er gået hen og blevet en af vores bestsellere, og I er helt vilde med designet! Siden vi lancerede det tilbage i november måned, er det kommet i flere forskellige farver, og især den blå er en favorit hos mange! Du kan finde det lige her: Heather designet 

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!