SUMMER VIBES 

Solen skinner og vejret er skønt - det er virkelig blevet sommer nu! Det er tid til lette sommerkjoler og toppe - helt perfekt til Unify Underwear's unikke designs.. Få inspiration til styling resten af sommeren i dette blogpost. OG så har vi en god nyhed til jer helt i slutning, så læs med! 


Toppe 

Toppe passer bare til alt: bukser, nederdel eller shorts - en top er det sikre valg! Du kan enten gøre det rigtig feminint eller tone det en smule mere ned. Uanset hvad kan du altid finde noget, du vil føle dig godt tilpas i! 

Med en åben ryg har du mulighed for at inkorporere et af vores unikke designs! Vi har også den perfekte bh hvis din top er off shoulder! 

Den smukke bh Serena har på kan du finde ved at trykke her - det er en af vores nyeste designs i farven 'Reliable Rose' 

Kjoler 

Smukke kjoler er der mange af om sommeren.. Det er blot at finde din yndlings! Vi har ofte svært ved at vælge - men vi er især vilde med denne, som smukke Liv har på! 

Blonderyggen er prikken over i'et i ethvert outfit, men vores basisryg giver komfort under enhver sommerkjole - også selvom man ikke nødvendigvis kan se den! 

Blonderyggen i dette outfit kan du finde lige ved at trykke her - psssst... den er på tilbud i flere farver under vores SUMMER SALE !! 


Vi har gang i en stor SOMMER GIVEAWAY på vores Facebook side lige nu! Du kan vinde hele 500 KR. at shoppe for her på www.unifyunderwear.dk ! Du kan se hvordan du deltager i konkurrencen lige her: 

https://www.facebook.com/unifyunderwear/posts/1311590989006300 

HELD OG LYKKE 

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!