Teamet bag Unify UnderwearSimone Dahl Gustafson

Det første medlem af Unify Underwear er den 20 årige administrerende direktør, Simone Dahl Gustafson. 

Simone er født og opvokset i en lille by uden for Herning. De sidste 3 år har hun gået på Herningsholm Erhvervsskole, hvor hun til sommer bliver student sammen med Alberte. Hun er den kreative i teamet, der til daglig er storforbruger af de sociale medier, hvor hun henter meget af sin inspiration.  

Alle de nye rygge og farver har Simone helt styr på, og hun sørger for at Unify Underwear er opdateret på de nyeste trends. Hvis du ringer til os, er det højst sandsynligt Simone du møder, for hun elsker at snakke med vores kunder. 

 Simones yndlingsprodukt: Dahlia blonderyg 

For mig er blonderyggen bare indbegrebet af Unify Underwear. Den har så mange minder, og historien bagved er så vigtig for mig. Det var det første produkt vi var helt sikre på, at vi ville have med i Dahlia kollektionen. Den giver minder helt tilbage til vores første prototype, og alle de konkurrencer vi har deltaget i gennem tiden. Den er så flot og elegant, samtidig med at den har stor betydning for mig! Alberte Simonsen 

18 årige Alberte Simonsen er medstifter af Unify Underwear. Da hele projektet startede var hun blot 17 år, og har derfor særdeles godt kendskab til kunderne, da hun selv kunne være en af dem. Evnen til at kunne identificere sig med kunderne har haft stor betydning for produktet, og måden det har udviklet sig. 

Også Alberte bliver student til sommer efter 3 år på Herningsholm Erhvervsskole. Til daglig er Alberte meget aktiv, hvor sport og træning fylder meget, hvorfor hun har lagt stor vægt på at bh’en skal være behagelig og komfortabel at bære. 

Regnskab og mere praktiske foretagender er Albertes område, mens hun samtidig styrer lageret og sikrer at alle vores kunder modtager deres Unify Underwear, som de forhåbentligt bliver rigtig glade for. 

Albertes yndlingsprodukt: Dahlia bh sæt 

Det er så svært at vælge, men selve Dahlia bh sættet må altså være mit absolut yndlings produkt på hele webshoppen. Dahlia bh sættet indeholder de fineste rygge, og det at sættet danner basis for udvidelse, er simpelthen så smart. Det er den perfekte mulighed for at skifte sine gamle bh’er ud, så man ikke længere behøver at bruge penge på tusinde forskellige bh’er, men i stedet kan samle det hele i en. Simon S. Larsen 

Vores tredje medlem er vores uundværlige tekniker og datanørd Simon! 

Til dagligt befinder Simon sig i Aalborg, men vi fandt ham på LinkedIn. Vi søgte med lys og lygte efter en producent, og til vores held dukkede Simon op. Det skulle så vise sig, at han ikke blot kunne flydende portugisisk, men derimod også var skarp til alt med tal og data. 

Men hvordan fik han kontakt til en producent i Brasilien? Ser du, Simons skønne kone, Natália, er født og opvokset i Brasilien, hvor de sammen har boet i mere end 5 år. Her har han lært flydende portugisisk, som også er det sprog vi taler med producenten. De har senere vendt snuden hjem, og bor nu i Aalborg med deres to drenge. 

Simons yndlings produkt: Dainty yellow rygge og scilla trusser 

Kombineret med vores Iconic black Dahlia BH sæt giver den gule ryg et markant udtryk til piger og kvinder, der tør skille sig ud fra mængden. Dahlia blonderyggen giver et unikt look med en åben ryg, og Dahlia basis ryggens matchende gule stropper gør dem til en del af outfittet, og bør ikke gemmes væk under blusen. Jeg bliver dog også nødt til at nævne vores Scilla seamless trusse. Vores Scilla trusse med det unikke Brazilian cut er fast inventar i enhver brasiliansk kvindes garderobe. 

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!