Unify Underwear møder H.K.H. Kronprins Frederik til Company Programme 2019 i Industriens Hus

Onsdag d. 24. april 2019 havde vi fornøjelsen af at præsentere vores produkt og koncept for H.K.H. Kronprins Frederik, da der var 25-års jubilæum for Company Programme i hjertet af København.


En helt særlig opringning 

For lidt under en måned siden blev vi ringet op af Mette Meulengracht Jensen, som er Programleder hos Company Programme. En konkurrence vi for blot 2 år siden selv deltog i. I indledningen af konkurrencens 25 års jubilæum ville hun gerne invitere os til at 'pitche' for H.K.H Kronprins Frederik, sammen med to andre virksomheder, der også tidligere har deltaget i Company Programme. Det ville vi naturligvis meget, meget gerne. Derudover blev vi også inviteret til den store prismiddag om aftenen med 3-retters menu, musikalsk indslag og selvfølgelig også annoncereringen af dette års danmarksmester i Entreprenørskab og vinderen af Company Programme 2019. Der ventede os adskillige timers forberedelse, så vi stod fuldstændig klar til d. 24. april, hvor vi altså nu skulle holde oplæg for H.K.H. Kronprins Frederik. 

Oplæg til Company programme 2019

D. 24. april 

Ugerne gik, og pludselig befandt vi os bag rettet på vej til Industriens Hus, hvor hele arrangementet skulle finde sted. Det var helt ufatteligt, at vi kun var få timer væk fra ikke bare at møde Kronprinsen, men også fra at fortælle ham om den virksomhed, vi har startet. 

Klokken slog 14:32, og vi havde fundet vores plads i salen. Udover os, var salen fyldt med dette års DM finalister, der alle sad spændte og ventede. Der blev helt stille i den store sal. 

Sammen med Fonden for Entreprenørskabs CEO, Christian Vintergaard og direktør for Dansk Industri, Kent Damsgaard, trådte H.K.H. Kronprins Frederik nu ind i lokalet, og fandt sin plads på første række. Nu var det nu. Vi blev præsenteret og før vi selv nåede at opfange det, havde vi præsenteret hele vores koncept til H.K.H Kronprins Frederik, samt fortalt ham om Unify Underwears rejse med Company Porgramme og Fonden For Entreprenørskab. 

Efterfølgende besøgte han alle tre tidligere deltagere på en stand, der var placeret ved siden af scenen. Vi var blevet fortalt, at han blot kort ville komme over og give hånd, men til vores store overraskelse, blev han på hver stand i over 5 minutter, og var villig til både at tage billeder, snakke om virksomheden, samt rose vores præsentationer. Vi var virkelig glade, og han var lige som vi håbede - klog og jordnær. 

Tusind tak til Fonden for Entreprenørskab, Dansk Industri og særligt, Company Porgramme for at gøre dette muligt. Vi er meget taknemmelige. 


Find os her:  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!