Vores historie

Unify Underwear er et nytænkende undertøjskoncept, der forener smukt design og komfort! Bag konceptet er de to unge stiftere Simone og Alberte. Drevet af passion for kvalitet, fine blonder og kvinders behov, har vi skabt Unify Underwear.

Vi brænder for at give vores kunder en unik oplevelse. Vi vil gerne dele så meget ud af os selv som muligt. Det gælder både når det kommer til produktet, men bestemt også hver gang vi har mulighed for at hjælpe jer! Simone er hende, du ofte møder når du har brug for hjælp. Hun er altid sød, snaksaglig og klar til at guide dig til at finde din perfekte størrelse. Hun er i spidsen for vores sociale medier, og så har hun virkelig blik for de nyeste modetrends. Alberte er den praktiske, der holder styr på alle administrative gøremål. Det er også hende, der sørger for, at der aldrig er problemer når du handler her på webshoppen.

Kunne du tænke dig at komme endnu tættere på Unify Underwear, Simone og Alberte? På vores Instagram tager vi jer ofte med bagom kulissen, så hvis du kunne tænke dig at komme endnu tættere på, kan du følge med lige her. Derudover har vi en blog her på webshoppen under #unifyunderwear. Vi deler både inspiration, sjove historier og opdaterer jer på spændende nyheder!

Om konceptet

Dét, der gør Unify Underwear unik, er vores to-delte bh. Det er egentligt meget simpelt, men det gør hverdagen en hel del lettere! Skålen og ryggen er adskilt som to separate dele, hvilket giver dig mulighed for at kombinere alle vores designs på kryds og tværs. To hægter er placeret i hver sin side af skålen, og det er her du lukker bh’en. Men den anderledes placering af hægten giver dig ikke kun mulighed for at sammensætte designs på kryds og tværs - det øger også komforten! Du er vant til, at bh’en gør alt hvad den kan, for at trække sig sammen bag din ryg. Unify Underwear’s bh fordeler trækket ligeligt rundt om hele kroppen, og du opnår derved maksimal komfort.

Alle produkter designes af Simone og Alberte i tæt samarbejde med vores dygtige konstruktør, så vi sikrer at både pasform og design er helt perfekt! Vores produktion er nøje udvalgt til at være i Brasilien. Vi ønsker at vores kunder skal have den bedste kvalitet, og med Brasiliens store erafring med både undertøj, lingerie og badetøj, kunne vi ikke komme i tanke om et mere oplagt valg.

Dansk design kombineret med brasiliansk kvalitet er med til at skabe Unify Underwear, så vi kan give alle kvinder mulighed for at bære en smuk og komfortabel bh.

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!