Vores historie

Du står foran spejlet og skal til at tage din normale bh på, men åh alle de problemer.. uanset hvilket outfit du tager på kan man se den slidte, gamle bh - ikke fedt!

Det var vores hverdag, indtil vi valgte at gøre tingene en smule anderledes.

Unify Underwear er nu en realitet eftersom to unge piger med en drøm tog skeen i den anden hånd. Vi gik og tænkte: hvilket produkt er mere oplagt at forbedre end den klassiske bh? Adskillige tests og rettelser senere kom vi frem til den perfekte ide - en to delt bh med uendelige stylingmuligheder og maks komfort.

Hvad er næste skridt?

18 år gamle og uden nogen form for erfaring med nystartede virksomheder. Visionen var klar, men hvordan finder du nogle som kan producere produktet, lave hjemmesiden og tage sig af det juridiske? Lige som vi indså, at vi helt sikkert havde brug for hjælp, tjekkede en mail ind i vores indbakke. Peter og Christian havde hørt om Unify Underwear, og de havde præcis de kompetencer vi manglede. Men selvom Peter og Christian kom med om bord var vores team endnu ikke komplet. Vi manglede desperat nogle til at lave selve produktet.

Måneders research og prøver fra Kina, Indien og Sri Lanka senere mødte vi endelig Simon, som har rødder i Brasilien, hjemlandet for de bedste bh’er i verden. Den manglende brik i puslespillet - perfekt!

Meet the Team

  • Din kurv er tom
Når du benytter dette websted accepterer du vores privatlivspolitik og cookiepolitik.
Forstået!